Termékleírás

Kültéri facsavarok, valamint speciális lefogató klippek, melyeket elsősorban a teraszburkolatok rögzítéséhez ajánljuk. Nagyszilárdságú saválló, vagy porszórt önfúró csavarok, UV álló műanyag klippek.

Fajtái, jellemzői
Megnevezés:

UV álló műanyag klipp

Származás:

Európa

Szín:

barna

UV álló műanyag klipp, 26*115 mm-es Thermowood rögzítéséhez. Praktikus, egyszerűen használható kis műanyag eszköz, amely megkönnyíti a kívánt Thermowood burkolat lerakását! (Figyelem, nem minden Thermowood burkolathoz használható, csak az erre alkalmas, klippes rögzítésűekhez!)

Megnevezés:

Kültéri facsavar

Származás:

Európa

Leírása:

A2, C2 nagyszilárdságú, saválló, önfúró csavar.

Méretei:
Átmérő Hossz
5 mm 50 mm
5 mm 40 mm
Megnevezés:

Kültéri facsavar - barna

Származás:

Európa

Leírása:

A2 porszórt barna önfúró csavar.

Méretei

Átmérő:

5 mm

Hossz:

50 mm

Felhasználási területei
Klippek, csavarok felhasználása

UV álló műanyag klipp felhasználása Thermowood rögzítéséhez. Praktikus, egyszerűen használható kis műanyag eszköz, amely megkönnyíti a kívánt Thermowood burkolat lerakását! (Figyelem, nem minden Thermowood burkolathoz használható, csak az erre alkalmas, nútos, klippes rögzítésűekhez!)
 

Lerakás után alig látszik, nem szükséges magát a látható felületet felül megfúrni, nincs kiálló, zavaró csavar. Nem kell bajlódni a darabok egyenlő távolságra való lerakásával sem,  vagyis a megfelelő távolságtartással, hisz a Thermowood faanyag oldalában levő mélyedés, és maga a lefogató klip automatikusan meghatározza a lerakott darabok távolságát! Könnyű, esztétikus megoldás azoknak, akik szinte "láthatatlan", de biztonságos módszert keresnek a kívánt burkolat lerakásához. Oldalról, és nagyobb felületen szorítja le a fát, mint egy-egy csavar.

Nagyon hasonló a felülről csavarozható teraszburkolathoz, azzal a különbséggel, hogy itt a klippet a deszka oldalába kell szorítani, és csavarral rögzíteni a párnafához.
A hagyományos lerakással ellentétben, így a csavar fejénél az időjárás nem tudja kikezdeni a fát, ahol esetleg idővel elkopna a fa, és mozogni kezdene.

A klippes lerakás sokkal esztétikusabb, és hosszútávon tartósabb, mint felülről rögzítve!

FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT?

Információt szeretne? Érdeklik termékeink? Ne habozzon! Keressen minket az alábbi elérhetőségeken!

Kérjük írja be a salixlignum szót az alábbi mezőbe.

Telefonszámaink:

T:

+36 23 520 855

M #1:

+36 70 420 61 49

M #2:

+36 20 29 94 531

M #3:

+36 20 457 01 45

 

Nyitvatartás

Minden hétköznap de. 8.00-tól du. 16.00-ig

Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon ZÁRVA tartunk!